Foroxity Night Out - Deadpool & Wolverine

This is the moment Hugh've all been waiting for!

Foroxity staat op zaterdagavond 27 juli volledig in het teken van Deadpool en Wolverine! Deze ultieme bromance mag je absoluut niet missen. Bloed wisselt zich in rap tempo af met actie, oneliners, liefde, klauwen, zwaarden en nog meer bloed! De haat-liefdeverhouding tussen deze twee superhelden is nog nooit zo intens geweest. Haters gonna love this movie! Op deze avond trakteren wij je op een speciaal ontvangst en een versnapering in stijl. Laat je deze avond onderdompelen in de sfeer van Deadpool en zijn ‘Best Friend Forever’ Wolverine. Dit wordt een bijzondere avond om niet snel te vergeten. En het beste nieuws? Je betaalt hier niets extra’s voor!

Synopsis:

Marvel Studios presenteert hun grootste fout tot nu toe: Deadpool & Wolverine. Een energieloze Wade Wilson leeft een saai burgerleven. Zijn dagen als Deadpool, de huurmoordenaar met een flexibel moreel kompas, liggen achter hem. Maar wanneer zijn wereld bedreigd wordt, moet Wade met tegenzin opnieuw zijn pak aantrekken, samen met iemand die nog nog meer tegenzin... tegenzinniger? Het tegenzinnigste persoon? Hij moet een terughoudende Wolverine overtuigen om—Fuck. Synopsissen zijn fucking stom!

Save the Date! De ticketverkoop start op 26 juni.

Kijkwijzer =16 Jaar. Toegang UITSLUITEND voor personen van 16 jaar en ouder. Legitimatie van iedere bezoeker is verplicht.

Hugh Jackman, Morena Beccarin, Ryan Reynolds
Shawn Levy
127 Minuten
Actie Komedie
Saturday, 27 July 2024