Foroxity Specials

Foroxity maakt het mogelijk om grote internationale kunstexposities te bezoeken vanuit uw bioscoopstoel. U hoeft er niet ver voor te reizen of lang in de rij te staan.

De ballet voorstellingen van Foroxity zijn compleet verzorgd: alle luxe hapjes en drankjes bij de ontvangst en tijdens de pauze(s) zijn bij de toegangsprijs inbegrepen.

Wij delen graag onze liefde voor film. Tijdens de voorstellingen van de Foroxity Filmclub vertonen wij speciaal geselecteerde films van hoge kwaliteit.

Al jouw kinderfilms en kinderspecials op een rijtje.

Ladies Night bij Foroxity Filmarena, altijd een verrassende avond! Dit evenement is vanzelfsprekend alleen toegankelijk voor Ladies (sorry heren).

‘s Werelds grootste artiesten en bands op het witte doek. Met Foroxity Music is het net alsof je vooraan staat bij de concerten van ’s werelds grootste artiesten. Geniet in de bioscoop van diverse spetterende optredens in High Definition!

De mooiste opera’s van The Metropolitan Opera, live vanuit New York vanaf oktober 2016. De opera voorstellingen van Foroxity zijn compleet verzorgd: alle luxe hapjes en drankjes bij de ontvangst en tijdens de pauze(s) zijn bij de toegangsprijs inbegrepen. Download de brochure met informatie over pakketten: klik hier.

Op deze pagina tref je een overzicht aan van grote sportevenementen LIVE in HD op het grote doek. Beleef de sport alsof je er zelf bij bent.

Op deze pagina vind je een overzicht van podiumkunsten, vaak LIVE in HD. Bijvoorbeeld: National Theatre uit Londen en Royal Shakespeare Company uit Stratford-upon-Avon.