Foroxity Filmarena Specials

Foroxity maakt het mogelijk om grote internationale kunstexposities te bezoeken vanuit uw bioscoopstoel. U hoeft er niet ver voor te reizen of lang in de rij te staan.

Wij delen graag onze liefde voor film. Tijdens de voorstellingen van de Foroxity Filmclub vertonen wij speciaal geselecteerde films van hoge kwaliteit. Iedereen is welkom!

Al jouw kinderfilms en kinderspecials op een rijtje.

Voor een verrassend avondje uit bij Foroxity Filmarena! Voor de leukste Ladiesnight, Petit High Wine, High Tea of ProseccoPremiere.

Film kijken was nog nooit zooooo relaxed! Extra Ruime Lederen Relaxstoelen.

Voor de échte Mannen: Double Bills, Mannenavond en Marathons.

‘s Werelds grootste artiesten en bands op het witte doek. Met Foroxity Music is het net alsof je vooraan staat bij de concerten van ’s werelds grootste artiesten. Geniet in de bioscoop van diverse spetterende optredens in High Definition!

Elke maandagavond zie je de mooiste films van over heel de wereld bij Foroxity. Mis deze prachtige titels niet. Het is nu of nooit!

De mooiste opera’s van The Metropolitan Opera, live vanuit New York. De opera voorstellingen van Foroxity zijn compleet verzorgd: alle luxe hapjes en drankjes bij de ontvangst en tijdens de pauze(s) zijn bij de toegangsprijs inbegrepen. De kaartverkoop van het nieuwe seizoen is gestart!

Op deze pagina tref je een overzicht aan van grote sportevenementen LIVE in HD op het grote doek. Beleef de sport alsof je er zelf bij bent.

Op deze pagina vind je een overzicht van podiumkunsten, vaak LIVE in HD. Bijvoorbeeld: National Theatre uit Londen en Royal Shakespeare Company uit Stratford-upon-Avon.