Foroxity Filmarena Specials

Foroxity maakt het mogelijk om grote internationale kunstexposities te bezoeken vanuit uw bioscoopstoel. U hoeft er niet ver voor te reizen of lang in de rij te staan.

Bereid je goed voor op de allernieuwste blockbuster door het zien van de vorige delen tijdens de Double Bill/Marathon!

Wij delen graag onze liefde voor film. Tijdens de voorstellingen van de Foroxity Filmclub vertonen wij speciaal geselecteerde films van hoge kwaliteit. Iedereen is welkom!

Ben jij snel bang? Dan kun je onze Horror Night bij Foroxity maar beter overslaan!

Al jouw kinderfilms en kinderspecials op een rijtje.

De Kleuterbios is speciaal voor de jongste bioscoopbezoekers! Het licht gaat niet helemaal uit en het geluid staat wat zachter.

Voor een verrassend avondje uit bij Foroxity Filmarena! Voor de leukste Ladiesnight, Petit High Wine, High Tea of ProseccoPremiere.

Film kijken was nog nooit zooooo relaxed! Extra Ruime Lederen Relaxstoelen.

Voor de échte Mannen: Double Bills, Mannenavond en Marathons.

‘s Werelds grootste artiesten en bands op het witte doek. Met Foroxity Music is het net alsof je vooraan staat bij de concerten van ’s werelds grootste artiesten. Geniet in de bioscoop van diverse spetterende optredens in High Definition!

De mooiste musicalfilms zie je bij Foroxity!

Elke maandagavond zie je de mooiste films van over heel de wereld bij Foroxity. Mis deze prachtige titels niet. Het is nu of nooit!

In verband met het coronavirus start de verkoop van het nieuwe opera seizoen wat later dan u van ons gewend bent. De verkoop zal onder voorbehoud begin september starten. Houd uw mailbox in de gaten voor meer informatie. De mooiste opera’s van The Metropolitan Opera, live vanuit New York. De opera voorstellingen van Foroxity zijn compleet verzorgd: alle luxe hapjes en drankjes bij de ontvangst en tijdens de pauze(s) zijn bij de toegangsprijs inbegrepen.

Op deze pagina tref je een overzicht aan van grote sportevenementen LIVE in HD op het grote doek. Beleef de sport alsof je er zelf bij bent.

Op deze pagina vind je een overzicht van podiumkunsten, vaak LIVE in HD. Bijvoorbeeld: National Theatre uit Londen en Royal Shakespeare Company uit Stratford-upon-Avon.