Foroxity Filmarena Specials

Foroxity maakt het mogelijk om grote internationale kunstexposities te bezoeken vanuit uw bioscoopstoel. U hoeft er niet ver voor te reizen of lang in de rij te staan.

De ballet voorstellingen van Foroxity zijn compleet verzorgd: alle luxe hapjes en drankjes bij de ontvangst en tijdens de pauze(s) zijn bij de toegangsprijs inbegrepen.

Wij delen graag onze liefde voor film. Tijdens de voorstellingen van de Foroxity Filmclub vertonen wij speciaal geselecteerde films van hoge kwaliteit.

Al jouw kinderfilms en kinderspecials op een rijtje.

Voor een verrassend avondje uit bij Foroxity Filmarena! Voor de leukste Ladiesnight, Petit High Wine, High Tea of ProseccoPremiere.

Voor de Echte Mannen: Double Bills, Mannenavond en Marathons.

‘s Werelds grootste artiesten en bands op het witte doek. Met Foroxity Music is het net alsof je vooraan staat bij de concerten van ’s werelds grootste artiesten. Geniet in de bioscoop van diverse spetterende optredens in High Definition!

De mooiste opera’s van The Metropolitan Opera, live vanuit New York vanaf oktober 2017. De opera voorstellingen van Foroxity zijn compleet verzorgd: alle luxe hapjes en drankjes bij de ontvangst en tijdens de pauze(s) zijn bij de toegangsprijs inbegrepen. De kaartverkoop van het nieuwe seizoen start op 1 juni!

Op deze pagina tref je een overzicht aan van grote sportevenementen LIVE in HD op het grote doek. Beleef de sport alsof je er zelf bij bent.

Op deze pagina vind je een overzicht van podiumkunsten, vaak LIVE in HD. Bijvoorbeeld: National Theatre uit Londen en Royal Shakespeare Company uit Stratford-upon-Avon.