The Met: Il Barbiere di Siviglia

Geniet live én in High Definition van de wereldberoemde operavoorstellingen van The Metropolitan Opera. De perfecte beeld- en geluidskwaliteit maken van elke voorstelling een avond om nooit te vergeten!

Alle operavoorstellingen bij Foroxity zijn compleet verzorgd. Koffie of thee bij de ontvangst en een drankje tijdens de pauze(s) zijn bij de toegangsprijs inbegrepen. De ontvangst is 30 minuten voor aanvang van de voorstelling.

Synopsis:
Het operaseizoen 2024-2025 wordt afgesloten met een live-uitzending van Rossini’s bruisende komedie op 31 mei. Russische mezzosopraan Aigul Akhmetshina speelt de hoofdrol als de pittige heldin Rosina met naast haar de Amerikaanse tenor Jack Swanson, in zijn Met-debuut, als graaf Almaviva, haar geheime geliefde. De Moldavische bariton Andrey Zhilikhovsky schittert als Figaro, de ingenieuze kapper van Sevilla. De Hongaarse basbariton Peter Kálmán speelt Dr. Bartolo en de Russische bas Alexander Vinogradov is Don Basilio en rondt de top cast af. Giacomo Sagripanti dirigeert Bartlett Sher’s waanzinnige productie.

213 Minuten
Opera
Saturday, 31 May 2025