The Met: Salome

Geniet live én in High Definition van de wereldberoemde operavoorstellingen van The Metropolitan Opera. De perfecte beeld- en geluidskwaliteit maken van elke voorstelling een avond om nooit te vergeten!

Alle operavoorstellingen bij Foroxity zijn compleet verzorgd. Koffie of thee bij de ontvangst en een drankje tijdens de pauze(s) zijn bij de toegangsprijs inbegrepen. De ontvangst is 30 minuten voor aanvang van de voorstelling.

Synopsis:
Met Music Director Yannick Nézet-Séguin betreedt op 17 mei het podium om Strauss’s tragedie te dirigeren. Claus Guth, één van Europa’s belangrijkste operaregisseurs, leidt deze eerste nieuwe productie in twintig jaar tijd en geeft het Bijbelverhaal een psychologisch inzicht in een Victoriaanse setting. De Zuid-Afrikaanse sopraan Elza van den Heever leidt de top cast als de misbruikte en losgeslagen antiheldin, met de Zweedse bariton Peter Mattei als gevangene profeet Jochanaan; De Duitse tenor Gerhard Siegel als Salome’s wellustige stiefvader King Herodes; Amerikaanse mezzosopraan Michelle DeYoung als zijn vrouw Herodias en Poolse tenor Piotr Buszewski als Narraboth.

135 Minuten
Opera
Saturday, 17 May 2025