The Met: Fidelio

Geniet live én in High Definition van de wereldberoemde operavoorstellingen van The Metropolitan Opera. De perfecte beeld- en geluidskwaliteit maken van elke voorstelling een avond om nooit te vergeten!

Alle operavoorstellingen bij Foroxity zijn compleet verzorgd. Koffie of thee bij de ontvangst en een drankje tijdens de pauze(s) zijn bij de toegangsprijs inbegrepen. De ontvangst is 30 minuten voor aanvang van de voorstelling.

Synopsis:
Na een reeks fantastische optredens keert de Noorse sopraan Lise Davidsen terug naar de Metropolitan Opera als Leonore, de trouwe vrouw die alles riskeert om haar echtgenoot te redden uit de klauwen van tirannie in Beethovens Fidelio. De fantastische cast is compleet met de Britse tenor David Butt Philip als de politieke gevangene Florestan, de Poolse bas-bariton Tomasz Konieczny als de gemene Don Pizarro, de ervaren Duitse bas René Pape als cipier Rocco, de Chinese sopraan Ying Fang en Duitse tenor Magnus Dietrich als de jonge Marzelline en Jaquino en de Deense bas Stephen Milling als de principiële Don Fernando. Susanna Mälkki dirigeert deze prachtige voorstelling.

184 Minuten
Opera
Saturday, 15 March 2025