The Met: Aida

Geniet live én in High Definition van de wereldberoemde operavoorstellingen van The Metropolitan Opera. De perfecte beeld- en geluidskwaliteit maken van elke voorstelling een avond om nooit te vergeten!

Alle operavoorstellingen bij Foroxity zijn compleet verzorgd. Koffie of thee bij de ontvangst en een drankje tijdens de pauze(s) zijn bij de toegangsprijs inbegrepen. De ontvangst is 30 minuten voor aanvang van de voorstelling.

Synopsis:
De Amerikaanse sopraan Angel Blue is de headliner als de Ethiopische prinses die wordt verscheurd tussen liefde en vaderland in Verdi’s Aida. Deze nieuwe productie door Michael Mayer brengt het publiek dichtbij torenhoge piramides en vergulde graven van het oude Egypte met ingewikkelde projecties en oogverblindend animaties. De Roemeens-Hongaarse mezzosopraan Judit Kutasi als Aida’s rivaal Amneris en de Poolse tenor Piotr Beczała als soldaat Radamès maken opera’s grootste liefdesdriehoek compleet. Met Music Director Yannick Nézet-Séguin dirigeert deze fantastische nieuwe productie.

218 Minuten
Opera
Saturday, 25 January 2025