The Met: Les Contes d'Hoffmann

Geniet live én in High Definition van de wereldberoemde operavoorstellingen van The Metropolitan Opera. De perfecte beeld- en geluidskwaliteit maken van elke voorstelling een avond om nooit te vergeten!

Alle operavoorstellingen bij Foroxity zijn compleet verzorgd. Koffie of thee bij de ontvangst en een drankje tijdens de pauze(s) zijn bij de toegangsprijs inbegrepen. De ontvangst is 30 minuten voor aanvang van de voorstelling.

Synopsis:
Offenbachs fantastische opera trapt het nieuwe seizoen van de Metropolitan Opera af, met in de hoofdrol de Franse tenor Benjamin Bernheim in de titelrol van de gekwelde dichter. Bernheim wordt vergezeld door de Amerikaanse sopraan Erin Morley als Olympia, Zuid-Afrikaanse sopraan Pretty Yende als Antonia, en de Franse mezzosopraan Clémentine Margaine als Giulietta maakt het liefdestrio van Hoffmann compleet. Marco Armiliato dirigeert Bartlett Sher’s productie, waarin ook de Amerikaanse bas-bariton Christian Van Horn de hoofdrol speelt als de Four Villains en de Russische mezzosopraan Vasilisa Berzhanskaya in haar gezelschapsdebuut als Nicklausse.

246 Minuten
Opera
Saturday, 05 October 2024