Wonka (OV Versie)

Op deze avond kan je kiezen uit een regulier filmticket of je kiest voor het speciale Dinner at the Movies filmticket inclusief gethematiseerd 3 gangen menu.

Dinner At The Movies is het ultieme avondje uit! Geen stress, geen zorgen, alleen uiteten én een film. Tijdens dit nieuwe concept kun je bij Foroxity Roermond genieten van een heerlijk driegangenmenu dat volledig is afgestemd op de nieuwste filmpremière door Grand Café Xity (diner start om 17.30 uur bij Grand Café Xity)! Het voorgerecht en hoofdgerecht worden geserveerd voor aanvang van de film en het nagerecht tijdens de pauze van de film. Op vrijdag 15 december combineren wij dit unieke concept met de magische chocolade kerstfilm Wonka .

Het diner start om 17.30 uur bij Grand Café Xity en kaarten zijn alleen online verkrijgbaar.
Menu:
• Voorgerecht: Rode biet met chocolade en balsamico
• Hoofdgerecht: Winters Stoofpotje bereid in chocolade met rundvlees en heerlijke winterse groenten en aardappel
• Nagerecht: Chocolade cakeje met witte chocolade


Synopsis:
Engelse versie met Nederlandse ondertiteling.

Wonka is gebaseerd op het bijzondere personage in ‘Charlie and the Chocolate Factory’, Roald Dahl’s meest iconische kinderboek en een van de bestverkochte kinderboeken aller tijden. De film laat zien op welke wonderbaarlijke wijze 's werelds grootste uitvinder, goochelaar en chocolatier de geliefde Willy Wonka werd die we nu allemaal kennen.

Een betoverende mengeling van magie, muziek, chaos en emotie, gebracht met veel warmte en humor. In deze onweerstaanbare, fantasierijke film, met in de titelrol Timothée Chalamet, maken we kennis met een jonge Willy Wonka, die allerlei heerlijke ideeën heeft en vastbesloten is de wereld stapje voor stapje lekkerder te maken. Wat bewijst dat de beste dingen in het leven beginnen met een droom en dat alles mogelijk is als je het geluk hebt om Willy Wonka te ontmoeten.

Calah Lane, Hugh Grant, Keegan-Michael Key, Olivia Colman, Rakhee Thakrar, Rowan Atkinson, Timothée Chalamet
Paul King
116 Minuten
Komedie Avontuur

Wonka (OV Versie) Laat Tijden Zien

Op dit moment zijn er geen voorstellingen gepland. Probeer het later nog eens.