Ladies Night: Verliefd op Bali (NL)

UITVERKOCHT

Gezellig met de dames een onbezorgd, maar volledig gethematiseerd filmavondje uit beleven? Dan moet je bij de Ladies Night van Foroxity zijn! Iedere Ladies Night heeft een eigen, bij de film passend, thema waar zowel de ontvangst en de sfeer, als de hapjes en de drankjes op zijn aangepast. Met dit keer het thema: De Tropical Editie! Uiteraard ontvang je na afloop een leuke goodiebag!

Bijzonderheden:
Ontvangst vanaf een uur voor de start van de film.

Synopsis:
Drie vrouwen, drie generaties, één eiland … een eiland om verliefd (op) te worden! Na het overlijden van haar Indische oma, overtuigt influencer Jenny haar moeder en zus om met haar naar Bali te gaan. Ze zijn totaal verschillend en komen ieder met hun eigen motivatie en vragen naar het eiland. Terwijl Jenny haar carrière probeert te redden, wil Dewi vooral op zoek naar haar roots en hoopt Cornelie dat de reis haar en haar dochters dichter bij elkaar brengt. Door de zoektocht naar een familielegende ontvouwt zich te midden van de kleurrijke Indonesische cultuur niet alleen een oude liefdesgeschiedenis, maar ontstaan er onverwacht ook nieuwe liefdes.

Anouk Maas, Edwin Jonker, Jim Bakkum, Juultje Tieleman, Mignus Dagelet, Nadja Hupscher, Soy Kroon, Tara Hetharia, Wieteke van Dort
Johan Nijenhuis
113 Minuten
Romantische Komedie

Ladies Night: Verliefd op Bali (NL) Laat Tijden Zien

Op dit moment zijn er geen voorstellingen gepland. Probeer het later nog eens.