The Met: La Rondine (Puccini)

Geniet live én in High Definition van de wereldberoemde operavoorstellingen van The Metropolitan Opera. De perfecte beeld- en geluidskwaliteit maken van elke voorstelling een avond om nooit te vergeten!

Alle operavoorstellingen bij Foroxity zijn compleet verzorgd. Koffie of thee bij de ontvangst en een drankje tijdens de pauze(s) zijn bij de toegangsprijs inbegrepen. De ontvangst is 30 minuten voor aanvang van de voorstelling.

Synopsis:
Puccini’s bitterzoete liefdesverhaal maakt een zeldzame opwachting in de Met, met sopraan Angel Blue in de hoofdrol als de verfijnde Franse courtisane Magda, tegenover tenor Jonathan Tetelman in zijn gezelschapsdebuut als Ruggero, een idealistische jongeman die haar een alternatief biedt voor haar extreme leven. Maestro Speranza Scappucci dirigeert Nicolas Joëls art-deco-geïnspireerde enscenering, die het publiek van het Parijse nachtleven naar een dromerige visie van de Franse Rivièra voert. Sopraan Emily Pogorelc en tenor Bekhzod Davronov, die beiden hun debuut maken in de Met, vervolledigen de cast als Lisette en Prunier.

137 Minuten
Opera
Saturday, 20 April 2024