Live Filmmuziek - Het Nederlands Filmorkest

Tip: Omdat het een live filmorkest betreft, zit je op de voorste rijen het dichts bij het podium en voel je de magie van nóg dichterbij!

Van John Williams en Hans Zimmer tot Ennio Morricone en Howard Shore, het Nederlands Filmorkest speelt het allemaal! Sinds de oprichting in 1999 heeft het orkest zich onder leiding van Sander Vredenborg gespecialiseerd in de magie die filmmuziek heet. Foroxity Filmarena en een zeskoppig ensemble van het Nederlands Filmorkest presenteren op zaterdag 7 oktober in Foroxity Sittard én speciaal voor het Buitenskamers festival óók op zondag 8 oktober in Foroxity Roermond een concert vol muziekstukken uit je favoriete films.
In Roermond is er de mogelijkheid om na afloop te genieten van een heerlijk tweepersoons vis/vlees plankje bij Grand Cafe Xity voor slechts €21,50! Reserveren kan via de website van Grand Cafe Xity.

Muziekselectie:
Diverse Disneyklassiekers, Indiana Jones, Pirates of the Caribbean, James Bond en vele andere prachtige suites uit de grootste blockbusters zullen de revue passeren.

Bijzonderheden:
Dit concert start om 13.30 uur en zal rond 15.30 uur eindigen.

120 Minuten
Muziek

Live Filmmuziek - Het Nederlands Filmorkest Laat Tijden Zien

Op dit moment zijn er geen voorstellingen gepland. Probeer het later nog eens.