Mario Kart Toernooi

Speel Mario Kart op het grote scherm! Op zondag 25 september presenteren GamePros en Foroxity het tweede Mario Kart Toernooi bij Foroxity Sittard! Er zijn alleen nog maar toeschouwerstickets te koop voor €7,50.

Voel jij de adrenaline al door je aderen gieren? Ga de strijd aan tegen maximaal 79 andere spelers en bewijs dat jij de meester bent van Mario Kart! Het spel Mario Kart 8 Deluxe wordt gespeeld op de Nintendo Switch. Tijdens de eerste rondes wordt het grote scherm opgedeeld in vier verschillende wedstrijden, maar vanaf de halve finales wordt het hele doek (en dus ook het Dolby 7.1 Cinema Surround Sound!) gebruikt voor slechts één wedstrijd tegelijkertijd, hoe gaaf is dat!

De nummers 2 tot en met 8 ontvangen een leuk presentje. De nummer 1 ontvangt, naast eeuwige roem, een leuk prijzenpakket! Val jij al in de eerste ronde af? Niet getreurd! Na de eerste ronde maken we, op basis van het aantal deelnemers, twee of meer wildcards bekend waardoor jij toch nog mee kan doen aan de eindstrijd! De wildcards worden na de eerste ronde weggeven door middel van een loting onder de afgevallen deelnemers van de eerste ronde van het toernooi.

Naast het Mario Kart toernooi zijn er ook meerdere activiteiten in de bar die wordt omgetoverd tot een game lounge. Zo kun je tijdens het event verschillende games spelen op de aanwezige game stations (Xbox One), mag je je eigen Switch meenemen om lekker verder te spelen op één van de beschikbare beeldschermen, is weer een nieuwe editie van de Mario-quiz te spelen en is er tussendoor is er uiteraard tijd voor een drankje of een versnapering. Een leuke middag voor gamers van alle leeftijden! ‘It’s Mario Time!’

Spelregels:
Je hoeft je eigen Joy Con niet mee te nemen! Wij zorgen voor de Joy Cons.
Welke cups er gespeeld worden blijft een verrassing!
De wedstrijden worden gespeeld op 150cc.
Je kan kiezen uit alle startersvoertuigen (die aan het begin beschikbaar zijn) Bedenk van tevoren goed welk voertuig je wilt gebruiken zodat de voorbereidingen op een wedstrijd snel verlopen.
De beste twee spelers van iedere Cup gaan door, maar er zijn wildcards te verkrijgen na ronde 1 Gedraag je netjes en sportief, zo blijft het voor iedereen leuk!
Het ticket voor een toeschouwer (geen actieve deelname aan het Mario Kart toernooi, wel deelname aan de side-events en uiteraard als toeschouwer) kost €7,50 .

Tijdsplanning:
Inloop: om 09:45 uur
Start toernooi: 10:00 uur
Finale omstreeks 16:30 uur
Verwacht einde: 17:00 uur

420 Minuten
Gaming

Mario Kart Toernooi Laat Tijden Zien

Op dit moment zijn er geen voorstellingen gepland. Probeer het later nog eens.