Mario Kart Toernooi!

Speel Mario Kart op het grote scherm! Op zondag 26 september presenteren GamePros en Foroxity het eerste Mario Kart Toernooi bij Foroxity Sittard!

Let op! De deelnemerstickets zijn al uitverkocht. Er zijn wel toeschouwerstickets verkrijgbaar voor €5,- per stuk. Hiermee kan je niet deelnemen aan het Mario Kart toernooi, maar wel je vrienden/collega's/familie/kinderen supporteren! Je mag wel deelnemen aan de side-events die in de Bar plaats vinden.

Voel jij de adrenaline al door je aderen gieren? Ga de strijd aan tegen maximaal 59 andere spelers en bewijs dat jij de meester bent van Mario Kart! Het spel Mario Kart 8 Deluxe wordt gespeeld op de Nintendo Switch. Tijdens de eerste rondes wordt het grote scherm opgedeeld in drie verschillende wedstrijden, maar vanaf de halve finales wordt het hele doek (en dus ook het Dolby 7.1 Cinema Surround Sound!) gebruikt voor slechts één wedstrijd tegelijkertijd!

De nummers 2 tot en met 8 ontvangen een leuk presentje. De nummer 1 ontvangt, naast eeuwige roem, een leuk prijzenpakket! Val jij al in de eerste ronde af? Niet getreurd! Na de eerste ronde maken we, op basis van het aantal deelnemers, twee of meer wildcards bekend waardoor jij toch nog mee kan doen aan de eindstrijd! De wildcards worden na de eerste ronde in de Bar weggeven door middel van een loting onder de afgevallen deelnemers van de eerste ronde van het toernooi.

Naast het Mario Kart toernooi zijn er ook meerdere activiteiten in de bar die wordt omgetoverd tot game lounge. Zo kun je tijdens het event verschillende games spelen op de aanwezige game stations (Xbox One) en is er tussendoor is er uiteraard tijd voor een drankje of een kleine versnapering. Een leuke middag voor gamers van alle leeftijden! ‘It’s Mario Time!’

Spelregels:
Neem je eigen Joy Con mee!
Houd altijd 1,5 meter afstand.
Welke cups er gespeeld worden blijft een verrassing!
De wedstrijden worden gespeeld op 150cc.
Je kan kiezen uit alle voortuigen (karts & motoren).
Bedenk van te voren goed welk voertuig je wilt gebruiken zodat de voorbereidingen op een wedstrijd snel verlopen.
De beste twee spelers van iedere Cup gaan door, maar er zijn wild cards te verkrijgen na ronde 1.
Gedraag je netjes en sportief, zo blijft het voor iedereen leuk!
Ticket voor een deelnemer kost €10, maar zijn uitverkocht!. Het ticket voor een toeschouwer (geen actieve deelname aan het Mario Kart toernooi, wel deelname aan de side-events en uiteraard als toeschouwer) kost €5.

Tijdsplanning:
Inloop: om 10:00 uur
Welkomstwoord: 10:15 uur
Start toernooi: 10:30 uur

300 Minuten
History
zondag, 26 september 2021