The Met: Turandot (Puccini)

Geniet bij Foroxity Filmarena van de wereldberoemde operavoorstellingen van The Metropolitan Opera. De perfecte beeld- en geluidskwaliteit maken van elke voorstelling een middag om nooit te vergeten!

Alle operavoorstellingen bij Foroxity zijn compleet verzorgd. Luxe hapjes en drankjes bij de ontvangst en tijdens de pauze(s) zijn bij de toegangsprijs inbegrepen. De ontvangst is 30 minuten voor aanvang van de voorstelling.

Synopsis:
Franco Zeffirelli s spectaculaire productie keert terug naar de bioscoop. Met Yannick Nézet-Séguin als dirigent. Sopraan Liudmyla Monastyrska heeft de rol van de fameuze IJsprinses en tenoor Yusif Eyvazov speelt de onbekende prins die alles overheeft voor haar liefde.

Een verhaal dat zich afspeelt in het oude China. Buiten het keizerlijk paleis leest een mandarijn een bevel voor aan de menigte: de prins die met prinses Turandot wil trouwen, moet drie raadsels oplossen. Slaagt hij daar niet in, dan moet hij sterven. Turandot wordt gespeeld door sopraan Liudmyla Monastyrska.

Encore voorstelling van 7 mei 2022. Italiaans gezongen, Engels ondertiteld.

135 Minuten
Opera

The Met: Turandot (Puccini) Laat Tijden Zien

Op dit moment zijn er geen voorstellingen gepland. Probeer het later nog eens.