Fifty Shades Darker

Trek iets aan, dat een tintje donkerder is...

Jamie Dornan en Dakota Johnson zijn terug als Christian Grey en Anastasia Steele in de nieuwe spraakmakende film Fifty Shades Darker, gebaseerd op het tweede boek (Vijftig Tinten Donkerder) van de bestselling boekenreeks van E L James.
Wanneer Christian Grey (Jamie Dornan) probeert Anastasia Steele (Dakota Johnson) over te halen om terug te komen in zijn leven, eist zij een andere regeling voordat ze hem een nieuwe kans geeft. Terwijl het tweetal aan hun wederzijds vertrouwen werkt, duiken er duistere figuren uit Christians verleden op, vastbesloten om hun droom van een toekomst samen wreed te verstoren.

De “Fifty Shades” boeken zijn in 52 verschillende talen vertaald en er zijn wereldwijd meer dan 90 miljoen boeken verkocht. In Nederland zijn er meer dan 2,5 miljoen exemplaren verkocht. Het is één van de best verkochte boekenreeksen ooit.

Bella Heathcote, Dakota Johnson, Eloise Mumford, Eric Johnson, Hugh Dancy, Jamie Dornan, Jennifer Ehle, Kim Basinger, Luke Grimes, Marcia Gay Harden, Max Martini, Rita Ora, Victor Rasuk
James Foley
118 Minuten
Drama Romantiek

Fifty Shades Darker Laat Tijden Zien

Op dit moment zijn er geen voorstellingen gepland. Probeer het later nog eens.