The Met: Carmen (Bizet)

Deze voorstelling is in Foroxity Sittard bijna uitverkocht. Er zijn wel nog plaatsen te koop voor Foroxity Roermond.

Geniet live én in High Definition van de wereldberoemde operavoorstellingen van The Metropolitan Opera. De perfecte beeld- en geluidskwaliteit maken van elke voorstelling een avond om nooit te vergeten!

Alle operavoorstellingen bij Foroxity zijn compleet verzorgd. Koffie of thee bij de ontvangst en een drankje tijdens de pauze(s) zijn bij de toegangsprijs inbegrepen. De ontvangst is 30 minuten voor aanvang van de voorstelling.

Synopsis:
De veelgeprezen Engelse regisseur Carrie Cracknell maakt haar Met-debuut en blaast het klassieke verhaal van dodelijke passie nieuw leven in met een enscenering die de actie verplaatst naar het heden, te midden van een bende mensenhandelaars. Mezzosopraan Aigul Akhmetshina leidt een krachtpatserkwartet in de rol van de onweerstaanbare femme fatale, naast tenor Piotr Beczała als Carmen’s minnaar Don José, sopraan Angel Blue als de toegewijde Micaëla en bas-bariton Kyle Ketelsen als de opschepperige Escamillo. Daniele Rustioni dirigeert de bloedstollende partituur van Bizet.

194 Minuten
Opera

The Met: Carmen (Bizet) Laat Tijden Zien

Op dit moment zijn er geen voorstellingen gepland. Probeer het later nog eens.