Andre Rieu: Kerst Met André 2020

De kaartverkoop start binnenkort.

In zijn woonplaats Maastricht creëerde de Koning van de Wals een waar winterpaleis.

Proef de kerstsfeer terwijl u naar hartenlust danst en meezingt met heerlijke kerstliedjes, romatische walsen en prachtige melodieën als Jingle Bells, O Holy Night, Hallelujah, een fantastische uitvoering van Walking in the Air en nog veel meer! Verwonder u over de magnifieke pracht en praal, zoals de 150 schitterende kroonluchters, meer dan 50 Venetiaanse kandelaars en enorme boogramen waardoor een heerlijk winterlandschap te zien is vol ijsbanen en schaatsers.

Kerst met André staat garant voor een feestelijke stemming en een warm gevoel van binnen. Vergezel André op zijn allereerste kerstconcert vanuit het comfort van een bioscoop bij u in de buurt. Een onvergetelijke kersttraktatie voor het hele gezin.

André zelf zegt: "Kerstmis is mijn favoriete tijd van het jaar en die breng ik het liefste door met mijn vrienden, familie en fans in mijn eigen stad. Ik wil mijn bioscooppubliek uitnodigen voor deze prachtige reis naar de wonderwereld van kerst".

Neem uw vrienden en familie mee en geniet van dit spectaculaire muziekevenement op het witte doek. Naast klassieke kerstliederen en enkele ongelooflijke verrassingen wordt het filmpubliek ook verwend met exclusieve toegang backstage, en zal presentatrice Charlotte Hawkins met André parten over de productie van zijn muzikale winterwonderland.

180 Minuten
Muziek
zaterdag, 12 december 2020

Andre Rieu: Kerst Met André 2020 Laat Tijden Zien

Op dit moment zijn er geen voorstellingen gepland. Probeer het later nog eens.