No Time To Die

Kun jij niet wachten op de release van No Time To Die? Kom dan naar onze speciale James Bond week van donderdag 30 september tot en met zondag 3 oktober en waan je als een echte ster op onze rode loper!

Premièreweek:
Dit is dé film waar iedereen al twee jaar op wacht en dat gaan we geheel in James Bond stijl vieren bij Foroxity! Vier met ons mee en kom in stijl (als 007 of in gala) naar één van de voorstellingen. We trakteren je dan bij aankomst op een heerlijk glaasje bubbels. Weg dus met die jeans, want dit is niet zomaar een film… dit is Bond, James Bond!

Synopsis:
In de 25e James Bond-film No Time to Die heeft James Bond zijn turbulente leven als geheim agent achter zich gelaten en leidt hij een rustig bestaan op Jamaica. Dit wordt abrupt onderbroken wanneer zijn oude vriend en CIA agent Felix Leiter hem vraagt om een ontvoerde wetenschapper te helpen bevrijden. Deze missie blijkt verraderlijker dan gedacht en brengt Bond op het spoor van een mysterieuze schurk die gewapend is met levensgevaarlijke nieuwe technologie.

Ben Whishaw, Daniel Craig, Lashana Lynch, Léa Seydoux, Ralph Fiennes, Rami Malek
Cary Joji Fukunaga
163 Minuten
Actie
donderdag, 30 september 2021