Penoza: The Final Chapter Publiekspremiere (NL)

Op maandag 18 november zie je de publiekspremière bij Foroxity! Er is een LIVE stream te zien op het grote doek van de feestelijke officiele première in Pathé Tuschinski.
Programma:
19:00 uur: Start Live Stream vanuit Tuschinski. Monic Hendrickx, Niels Gompert, Stijn Taverne, Olga Zuiderhoek, Raymond Thiry, Loek Peters, Hajo Buins, Maarten Heijmans, Tygo Gernandt e.a. komen voor de camera bij onze host Jamie Trenité om te vertellen over hun liefde voor Penoza en bijzondere ervaringen op de set!
19:30 uur: Gaan de deuren open voor de gasten en betreedt bekend Nederland de rode loper. Mogelijkheid voor de bioscoop om film te starten; maar we bieden nog een kwartier extra aan wanneer de overige BN’ers de loper opgaan.
19:30 uur: Start Penoza: The Final Chapter!


De Zwarte Weduwe is niet dood… Drugskoningin Carmen van Walraven zit ondergedoken in Canada en leidt daar een anoniem leven. Ze houdt zich overal buiten, totdat er op een avond een collega lastiggevallen wordt en Carmen niet anders kan dan haar te hulp schieten. Uit zelfverdediging vermoordt ze de dader, wordt opgepakt en uitgeleverd aan Nederland. Terwijl haar kinderen in shock zijn dat hun moeder nog leeft, zijn er ook wat mensen die nog een rekening met Carmen hebben openstaan. Iedereen wordt weer meegesleurd in een emotionele rollercoaster waarbij de problemen zich in rap tempo opstapelen. Carmen zal nu definitief moeten afrekenen met haar verleden om haar familie te redden.

Monic Hendrickx, Niels Gomperts, Sigrid ten Napel, Stijn Taverne
Diederik van Rooijen
116 Minuten
Drama Thriller

Penoza: The Final Chapter Publiekspremiere (NL) Laat Tijden Zien

Op dit moment zijn er geen voorstellingen gepland. Probeer het later nog eens.