Filmmiddag - Zonta Mergelland

Zonta Club Mergelland organiseert samen met Foroxity een filmmiddag waarvan de opbrengst volledig ten goede komt aan expertisebureau ‘Helse Liefde’ in Geleen dat zich inzet voor de slachtoffers van loverboys.

Zondag 29 september 2019
Van 14.00 – 18.00 uur in Foroxity Sittard
Prijs: € 25,00

Wij ontvangen u met koffie/thee en iets lekkers vanaf 14.00 uur. De film start om 14.30 uur (zonder pauze en met vrije plaatskeuze).
Na afloop van de film genieten wij samen van een drankje en hapje in de bar op de 1e verdieping.

Wat is Zonta?
Zonta Club Mergelland maakt deel uit van Zonta International (31.000 leden) en is een van de 21 clubs in Nederland. Samen met de Verenigde Naties en andere organisaties wereldwijd voeren we campagnes voor bewustwording en beleidsbeïnvloeding met betrekking tot vrouwenzaken. Door fundraisingprojecten ondersteunen we projecten in de regio en in de rest van de wereld. In alles wat wij doen helpen wij vrouwen in achterstandspositie.

Synopsis:
Lisa Spinelli is lerares die op een aparte manier erg toegewijd is aan haar leerlingen. Ze ontdekt dat een vijfjarige uit haar klas een wonderkind is en raakt gefascineerd door hem. In een poging om zijn talent te helpen ontwikkelen riskeert ze haar familie en vrijheid.

96 Minuten
Drama

Filmmiddag - Zonta Mergelland Laat Tijden Zien

Op dit moment zijn er geen voorstellingen gepland. Probeer het later nog eens.