Hans Zimmer Live in Prague

Hans Zimmer’s veelgeprezen Europese tour strijkt neer in het uitverkochte O2 Arena in de Tsjechische hoofdstad, waar hij met 72 muzikanten, inclusief een compleet koor, symfonisch orkest en zijn zelfgekozen band, bestaande uit 21 personen.

Wees getuige van een ongelofelijke live show met muziek uit Hans Zimmer’s ongeëvenaarde carrière, versterkt door een meeslepende lichtshow en prijswinnende live audioproductie. Van Pirates of the Caribbean en The Lion King tot The Dark Knight en Inception, Hans Zimmer versterkte veel succesfilms muzikaal. Zo werkte hij met de geprezen regisseurs Ridley Scott, Michael Bay en Christopher Nolan (met wie hij recentelijk samenwerkte voor de film Dunkirk). Deze concertverfilming geeft fans van de films en zijn werk de beste stoelen om de muzikale meester aan het werk te zien, tijdens een baanbrekende show.

Om de bezoeker een kijkje te geven in de man achter de filmmuziek van veel van Hollywood's grootste blockbusters, vertonen we exclusief in de bioscoop een interview van 10 minuten met Hans Zimmer.

149 Minuten
Muziek

Hans Zimmer Live in Prague Laat Tijden Zien

Op dit moment zijn er geen voorstellingen gepland. Probeer het later nog eens.